Κατακτήστε το Διαδίκτυο!

Λήψη

Εύκολο σερφάρισμα

Πλοηγηθείτε δυναμικά

Ασφαλής Πλοήγηση

Είναι ο προστάτης σας στο Διαδίκτυο

Πλήρως Παραμετροποιήσημος

Εσείς είστε το αφεντικό του προγράμματος.

Η απόλυτη εμπειρία

Εύκολος στη χρήση και πανίσχυρος από την πρώτη στιγμή της λειτουργίας του Φτιαγμένος από ανθρώπους που σκέφτονται δημιουργικά για να βρουν νέους τρόπους χρησιμότητας του Διαδικτύου
Δωρεάν για όλους! Πάνω από 300 εκατομμύρια λήψεις παγκοσμίως!

Ο Maxthon είναι τόσο ασφαλής που μπορείτε να κοιμάστε ήσυχοι.

Ο Maxthon είναι 100% χωρίς ιούς, κατασκοπευτικό λογισμικό, διαφημισεις και κανενός είδος κακόβουλο λογισμικό.
Ο ενσωματωμένος Φραγέας Διαφήμισεων μπλοκάρει επιβλαβείς ή ενοχλητικές διαφημίσεις, εικόνες και σελίδες.
Τα πακέτα φίλτρων σας προφυλάσσουν από προσβλητικές και εκνευριστικές ιστοσελίδες, και είστε εσείς που αποφασίζετε τι είναι προσβλητικό και εκνευριστικό.

Ο Maxthon λειτουργεί με τον τρόπο που εσείς θέλετε

Προσθέστε, μετακινήστε, αφαιρέστε και αλλάξτε τις γραμμές εργαλείων, τα εικονίδια, τα μενού, τα χρώματα, τις προσόψεις, καθώς και τις διατάξεις του Maxthon μέχρι να φαίνονται όπως επιθυμείτε.
Δεν σας αρέσουν τα μενού; Χρησιμοποιείστε πλήκτρα συντόμευσης. Δεν σας αρέσουν τα πλήκτρα συντόμευσης; Χρησιμοποιείστε ψευδώνυμα. Δεν σας αρέσουν τα ψευδώνυμα; Χρησιμοποιείστε τις γραμμές εργαλείων. Δεν σας αρέσουν οι γραμμές εργαλείων; Τότε χρησιμοποιείστε τις χειρονομίες ποντικιού. Είναι όλα στο χέρι σας.

Νομίζετε ότι παραλείψαμε κάτι; Επιλέξτε ανάμεσα σε περισσότερα από 1.400 πρόσθετα που δίνουν στον Maxthon την δυνατότητα να κάνει τα πάντα.

Άλλες εταιρείες πωλούν τα προγράμματα προστασίας από διαφημίσεις και κακόβουλο λογισμικό, σύλληψη οθόνης, ηλεκτρονικών διαβατηρίων και αυτόματης διαχείρισης κωδικών ξεχωριστά. Με τον Maxthon όμως είναι όλα δωρεάν – όπως και ο ίδιος ο Maxthon.

Πολύγλωσσικός

Ο Maxthon έχει μεταφραστεί σε 37 διαφορετικές γλώσσες. Το Γλωσσικό Εργαλείο μπορεί να μεταφράσει ιστοσελίδες στη γλώσσα σας. Ο Maxthon "μιλάει" την γλώσσα σας.

Αυτόματη Συμπλήρωση

Συμπληρώσετε μ'ένα μόνο "κλικ" όλες τις φόρμες με την Αυτόματη Συμπλήρωση. Μπορεί να αναγνωρίσει σχεδόν οποιαδήποτε πεδία φόρμας αυτόματα.

"Χειρονομίες" Ποντικιού

Κρατήστε πατημένο το δεξί πλήκτρο του ποντικιού σας και σύρτε το για να εκτέλεσετε εντολές όπως Πίσω, Εμπρός, Ανανέωση και Κλείσιμο Καρτέλας.

Online Υπηρεσία Αγαπημένων

Αποκτήστε πρόσβαση στα αγαπημένα σας από παντού με τη Online Υπηρεσία Αγαπημένων.

Φραγέας Διαφημήσεων

Ο Φραγέας Διαφημήσεων μπορεί να καθαρίσει αποτελεσματικά τις ιστοσελίδες σταματώντας τα Αναδυόμενα Παράθυρα και μπλοκάροντας τις Διαφημήσεις.

Facebook, Twitter και RSS

Με την Πλευρική Μπάρα αποκτήστε πρόσβαση στο Facebook και αφήστε μηνύματα στο Twitter. Διαβάστε RSS Feeds με τον ενσωματωμένο Feed Reader.

"It renders pages fast and comes loaded with features, as if Firefox came with 90 percent of its most popular plug-ins...Maxthon is fast, small, flexible, and easy to use, and the extra features make it a browser we highly recommend."

- Seth Rosenblatt, CNET Editor

"Maxthon has passed a classic Internet success test, having achieved significant following entirely through word of mouth and without any marketing spending. This rapid adoption is a testament to Maxthon’s innovative features and advanced functionality that have made the browser a much more useful tool for its users."

- Safa Rashtchy, Managing Director, Senior Internet Analyst, Piper Jaffray & Co.

Chip-CN #1 Browser Redherring 2005 Asia 100 Greek TechTeam Editor's Choice German freeware-achiv Top Software Award
Majorgeeks.com Editor's Pick Shareup 5 Start Recommendation Freewarenetz Editor's Pick Wininizio Best Freeware